En svær beslutning

I onsdags havde Andrea sin sidste svømmetræning.

Efter mange overvejelser, besluttede vi i fællesskab at tiden var inde til at sige farvel til GTI efter ca. 8 år!

Foden er ellers i klar bedring og har haft godt af en lang sommerpause, og nu kan hun træne fuldt ud igen. Men da Andrea jo har døjet med foden i næsten 2 år, er hun bagud i forhold til de andre. Både teknisk og fysisk. Og det er jo klart når hun kun har kunnet træne 2-3 gange om ugen og endda ikke fuldt program.

 

img_7515

100m Frisvømning Damer. GTI Cup 2016, Greve svømmehal. 1. oktober 2016. Foto: Jesper Nielsen | http://www.sttfoto.dk

Set i bakspejlet burde hun have haft en pause på flere måneder hvor foden kunne komme sig – have fred til at hele. Men det er jo svært når man rent faktisk ikke ved hvad der egentlig er med den fod, andet end overbelastning.

image

Andrea m. svømmenål i 2015

Og hvorfor fortsætter hun så ikke bare, når der nu er bedring tænker du nok? Jo, for der er jo lige det der med Eventyrteatret! I foråret blev Andrea nemlig udtaget til årets juleshows. Dvs. at hun får en rolle i et af juleshowsne som optræder til fx. firma-julearrangementer, på Kronborg, i Storcentre osv. Og den træning er begyndt nu og falder sammen med svømmetræning. Og efter efterårsferien intensiveres denne og bliver flere gange om ugen og det harmonerer ikke med 5 x svømmetræning om ugen!

IMG_9469

Andrea med sølvmedalje i 50m bryst i januar 2015

Så for første gang i sit liv har Andrea måttet tage en meget svær beslutning – svømning eller Eventyrteatret?? Og (heldigvis) hun var IKKE i tvivl – Eventyrteatret var prioritet nr. 1.

image

Andrea, Smilla og Mathilde, i 2015

Heldigvis har hun haft mange sjove timer i- og udenfor vandet – med en masse skønne kammerater. Og det er da også dem det er sværest at sige farvel til.

Og heldigvis kommer der mindst ligeså mange skønne oplevelser med Eventyrteatret, hvor hun kan dyrke sin interesse for dans, skuespil og drama på et højt niveau med professionnelle lærere – dét er da priviligeret!!

IMG_5898

Sådan ser man ud efter make-up session på Eventyrteatret 🙂

Vi glæder os til at se hende i forestillingerne og høre om de mange oplevelser hun skal have der – og samtidig ville vi lyve hvis ikke vi glædede os over 20 gange færre ture pr. uge mellem svømmehallen og hjem!

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s