Bryllupsdagsfejring på Ruths badehotel – del 2

Lørdag morgen havde Ole sat sif for at deltage i morgendyppet kl. 8 – så vi var tidligt på færde!

Jeg skulle ikke nyde noget (for det var koldt og blæsende og TV2 filmede – ikke et stort behov fra min side at komme på tv i badetøj!), men gik med for at dokumentere!

Og det viste sig at der var et større opbud af deltagere, filmcrew med drone og masser af kameraer, hoteldirektøren, eventmanageren og ansatte.

I samlet trop gik vi til vandet.

Ved vandet stod personalet klar med champagne til “vandhundene” når de kom op og i SPA afdelingen var der arrangeret varme sten de kunne gå på i saunaområdet, så de kunne blive ordentligt varme bagefter!

Bagefter fik vi lækker og velfortjent morgenmad. Vejret blev var ikke det bedste med vi tog alligevel på tur til Den tilsandede kirke og Grenen, hvor vi desværre ramte ind i en kæmperegnbyge da vi var nået så langt ud til spidsen som vi kunne – der var laaang vej tilbage til bilen!

Vel tilbage på hotellet var det tid til tur i SPA området med afslapning. MAn kan få en masse forskellige behandlinger – de er i et pænt højt prisleje og man skal bestille i god tid, så der var ikke ledige tider til andet end en tur i fiskespaen, hvilket jeg så prøvede for første gang.

Bagefter var det tid til at gøre klar til højdepunktet – Nytårskuren.

Vi var 20 gæster som skulle deltage og man må sige det var en fantastisk oplevelse.

Først fik vi champagne og små hapsere. Temaet som kokken Jack Kramer havde fundet på var “rejsen” gennem plantagerne til klitterne, til stranden for tilsidst at ende i vandet.

Alt var utrolig lækkert og delikat, så vi var spændte på den egentlige middag.

Ved bordet fik vi hver en kuvert hvori der lå et kort med dagens menu og tilhørende vine:

Søpindsvin blev serveret i en lille skål som lignede et søpindsvin:

Skagens rejer fulgte efter:

Torskeryg var 3. Servering:

Alt var virkelig en oplevelse – og så må vi jo ikke glemme at filmholdet stadig fulgte med:

Hovedretten var en smule speciel med bison, foie gras, ål og trøffel, konstrueret som en beef Wellington og skåret af kokken selv ved bordet! Og jeg må sige at foie gras altså ikke er min favorit, så den blev pillet ud! Ålen synes jeg ikke smagte af så meget, men alt i alt var det lækkert – og vi var efterhånden stop-mætte, men manglede stadig 2 desserter!

Snebolden som rette hed lignede måske mest af alt et øje som ikke har det så godt? Men smagen var lækker! 🙂

Borddekorationen kunne vi heller ikke klage over – en skovbund med mosekonebryg! Det vil jeg også have derhjemme så jeg kan imponere mine gæster!

Sidste ret Valrhona med Karl JOhan og mandarin:

Og nu var vi simpelthen bare stopmætte!! Vi fik fantastiske vine til det hele – og masser af det. De havde dog liiiige en lille overraskelse – kaffe og petit fours med ægte bladguld. Vi magtede helt ærligt kun at spise den med bladguld – ikke engang en drink i baren kunne vi rumme, så vi smuttede hjem i seng efter en forrygende aften!!

Søndag morgen var vi nødt til at løbe en tur inden morgenmaden, efter den overdådige middag aftenen før. Vejret var heldigvis blevet bedre, så vi kunne nyde Skagenslyset inden den sidste morgenmad og turen gik hjemad!!

Da vi checkede ud bookede vi til næste års nytårskur – vi kan virkelig anbefale det!

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s