De 3 Skønne

Familiens 3 skønne unger skal også præsenteres:

Andrea (2004) er vores første skud på familie-stamtræet. Det nemme barn, storesøsteren som skal alt igennem, før de næste 2 får lov til det samme – bare langt tidligere – hvilket er mega-snyd hvis man spørger hende! 🙂

Andrea medalje

Konkurrencesvømme-pige, som træner 4x om ugen a ca. 3 timer og derudover vældig glad for sang, dans og drama som hun faktisk (med forældre-øjne) har pænt talent for! Glad pige, men allerede ret præ-teen agtig hvilket medfører store diskussioner i hjemmet!

Smukke Celina (2006), som nemt og hurtigt gjorde sit indtog i familien, da A var 1,5 år. Også en svømmepige, som er på talentholdet og træner 2 gange om ugen – hun er som en fisk i vandet, elsker at være under, men er endnu ikke helt sikker på hun gider det der konkurrence, men giver det lige en chance.

IMG_1989aaa

Er kreativ og laver skønne billeder der gerne får lov at hænge i stuen. Elsker at hjælpe med at lave mad og suge til sig. Har et kæmpe temperament og kæmper nu og da med midter-barns problemer. Er følsom og kærlig med en stor retfærdighedsans ❤

Sebastian (2009) er 3. og sidste skud på stammen. Var ikke just planlagt – eller rettere det var forgængeren ikke, men da denne gik til grunde i uge 11, var vi jo NØDT til at gøre et forsøg mere, og det kom der denne fantastiske skønne dreng ud af!

Vores mindste baby med den største selvtillid – hvilket viste sig at være godt, da jeg begyndte at bekymre mig noget om hans vækst da han var 3 og han 1,5 år senere blev diagnosticeret med væksthormon-mangel. Det er han nu i behandling for med daglige injektioner, og han er igen kommet op i den normale kurve og er ikke længere den mindste i klassen eller af sine kammerater.

basseHan kan ALT (iflg. ham selv) og det er jo er fedt med den indstilling! Vi mærker også en klar forskel på dreng vs. pige – han er langt mere fremme i skoene mht. at hjælpe med at bære fx. skoletaske, indkøbsposer og lign. så han kan vise hvor stærk han er – det gider prinsesserne bestemt ikke 🙂

Basse svømmer selvfølgelig også – det er en regel herhjemme at man skal svømme indtil man er ok sikker  i vandet, og han er der næsten, så måske dette er hans sidste sæson, hvis han ikke ønsker det mere. Derudover spiller han fodbold hvilket han er super-glad for, og de er 5-6 drenge fra klasse på holdet, så det giver god grobund for et sammenhold der.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s