De 3 Skønne

Familiens 3 skønne unger skal også præsenteres:

Andrea (2004) er vores første skud på familie-stamtræet. Det nemme barn, storesøsteren som skal alt igennem, før de næste 2 får lov til det samme – bare langt tidligere – hvilket er mega-snyd hvis man spørger hende! 🙂

Andrea medalje

Konkurrencesvømme-pige, som træner 4x om ugen a ca. 3 timer og derudover vældig glad for sang, dans og drama som hun faktisk (med forældre-øjne) har pænt talent for! Glad pige, men allerede ret præ-teen agtig hvilket medfører store diskussioner i hjemmet!

Smukke Celina (2006), som nemt og hurtigt gjorde sit indtog i familien, da A var 1,5 år. Også en svømmepige, som er på talentholdet og træner 2 gange om ugen – hun er som en fisk i vandet, elsker at være under, men er endnu ikke helt sikker på hun gider det der konkurrence, men giver det lige en chance.

IMG_1989aaa

Er kreativ og laver skønne billeder der gerne får lov at hænge i stuen. Elsker at hjælpe med at lave mad og suge til sig. Har et kæmpe temperament og kæmper nu og da med midter-barns problemer. Er følsom og kærlig med en stor retfærdighedsans ❤

Sebastian (2009) er 3. og sidste skud på stammen. Var ikke just planlagt – eller rettere det var forgængeren ikke, men da denne gik til grunde i uge 11, var vi jo NØDT til at gøre et forsøg mere, og det kom der denne fantastiske skønne dreng ud af!

Vores mindste baby med den største selvtillid – hvilket viste sig at være godt, da jeg begyndte at bekymre mig noget om hans vækst da han var 3 og han 1,5 år senere blev diagnosticeret med væksthormon-mangel. Det er han nu i behandling for med daglige injektioner, og han er igen kommet op i den normale kurve og er ikke længere den mindste i klassen eller af sine kammerater.

basseHan kan ALT (iflg. ham selv) og det er jo er fedt med den indstilling! Vi mærker også en klar forskel på dreng vs. pige – han er langt mere fremme i skoene mht. at hjælpe med at bære fx. skoletaske, indkøbsposer og lign. så han kan vise hvor stærk han er – det gider prinsesserne bestemt ikke 🙂

Basse svømmer selvfølgelig også – det er en regel herhjemme at man skal svømme indtil man er ok sikker  i vandet, og han er der næsten, så måske dette er hans sidste sæson, hvis han ikke ønsker det mere. Derudover spiller han fodbold hvilket han er super-glad for, og de er 5-6 drenge fra klasse på holdet, så det giver god grobund for et sammenhold der.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s