Uge 16-26

Så er det nu!

Jep – jeg har været extremt dårlig til at skrive på bloggen om hvordan det går med husbyggeriet! 😦
Og. Nu er vi faktisk nået helt dertil, at det er i morgen vi overtager vores nye hus, og på lørdag flytter vi!

Grænseoverskridende, angstprovokerende, spændende, usikkert, fantastisk og ja meget mere på én og samme gang!

Det bliver SÅ underligt at flytte fra Lavendelvej hvor vi har boet i 15,5 år – hvor alle børnene har boet hele deres liv og hvor vi som familie har haft vores trygge og gode base.

Udover Corona og håndtering af forældre og børn der alle skulle “arbejde hjemme” er tiden gået med at få styr på alt muligt praktisk. Få bestilt diverse skabe, en ekstra ovn, en fryser, gardiner og alt muligt andet, oveni at få pakket ned og smidt ud!

100 flyttekasser plus en masse plastik kasser er fyldte og venter til lørdag morgen. Stort set alt fra skuret er flyttet midlertidigt i sommerhus, indtil vores garage er bygget. Den har vi desværre endnu ikke fået tilladelse til at bygge, da Roskilde kommune ikke er meget for at vi må rykke den tættere på skel end planloven foreskriver . Og dermed bliver den 60 cm for bred. Pt. Afventer vi svar fra carportfirmaet om HVORNÅR taget når en totalhøjde på 2,5 m – for hvis det er 30 cm inde har vi fundet de 60 cm (2×30 på hver side) det drejer sig om.

Vi håber og x´er for at det lykkes, så vi ikke er nødt til at få os en grim fladtags-carport som er alternativet. Den vi vil have har samme valmtag som huset og efter vores mening skaber det en meget pænere og bedre sammenhæng totalt set.

Kig fra stue ud i køkkenet.

I sidste uge havde vi gennemgang af huset fra a-z og udover en masse kosmetiske ting der skulle rettes (læs males om eller igen) fandt den byggetekniske rådgiver kun småting – og det er noget af det Lind og Risør er kendte for; god kvalitet uden store graverende fejl. Og alt vi påpegede blev noteret og bliver fixet – DET er skønt!

Gæstetoilet
Bryggers
Noget af børnenes stue set fra Celinas værelse

Gardiner er bestilt og bliver forhåbentligt sat op næste uge Gartneren er hyret men kan desværre først starte i juni, så vi må vente lidt på belægning og have. Men alt godt kommer til dem der venter – satser vi i hvert fald på! 😉

Andrea har pakket!
Og Celina ligeså og gør rent!
Vores stue er også pænt proppet til…

Det bliver dejligt når det er overstået, kasserne tømte og vi er kommet på plads! Flytningen starter lørdag morgen, og flere gode venner kommer og hjælper! (Bare rolig – vi er under 10!) 😉
Vi ses på den anden side!

Sandgrå stuevæg
Farve i soveværelset

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s