Kærlighedsfejring

Lørdag d. 19/8 fejrede vi, at vi d. 13 juli 2017, havde kobberbryllup.

Da vi i 2005 blev viet, foregik det i al hemmelighed på Rådhuset, en torsdag kl. 17 – det er da mægtig romantisk, ikke? Andrea var med i liften som eneste familiemedlem også var der 2 ansatte på rådhuset som vidner.

Og hvorfor så ikke holde et stort, romantisk kirkebryllup – det er da mest “normalt” ikke?

Men ikke hos os. Det må gerne være anderledes, falde udenfor “normerne”, hvad “”alle andre gør” osv. Faktisk kunne jeg nemt have set os blive gift på en strand i Thailand eller i Las Vegas i et totalt kikset Wedding Chapel.

For for os,  handlede det ikke om den store fest, polterabends, taler, gæster osv.

Det handlede om at VI ville sige JA til hinanden – og ikke alt det andet.

At vi så også lige havde fået bygget et stort hus, lige var blevet forældre og også skulle fejre både barnedåb og 40-års fødselsdag i marts – det betød selvfølgelig også at vi ikke valgte at bruge en masse penge på et bryllup.

Og JA – der var nogen der blev skuffede og overraskede. Men vi var glade – for vi elsker jo hinanden og det er vigtigst.

IMG_9097

Når alt det så er sagt, så  kan vi jo godt lide at feste. Og set i lyset af at vi også er blevet ældre, betyder det mere at huske at fejre de begivenheder der er i livet. For ingen af os ved hvornår det slutter, eller vi mister dem vi har kær.

Så vores kobberbryllup – DET skulle vi fejre. Og JA – jeg pressede mest på for det, men Ole sagde selvfølgelig ok. Og da vi har holdt indtil flere havefester hvor jeg selv har stået for det meste, skulle denne fejring være uden arbejde for os selv!

Så vi bookede restaurant Håndværkeren i Roskilde, inviterede familie og venner, og så var det blot at beslutte mad, vin, blomster, invitationer, bordkort, bordplaner, musik osv.

Vi endte med en menu bestående af:

IMG_9381

Alt var smukt anrettet og serveret. Forret:

IMG_9406.JPG

 

Hovedret:

IMG_9407

Dessert:

IMG_9417.JPG

Jeg havde købt den fineste kjole – på nettet uden at have prøvet den! Den var ret brudekjole-agtig, men når nu det skulle være, ja så gik jeg all-in! 😉

IMG_9416.JPEG

Ungerne var også i dere stiveste puds – og de nød det i fulde drag!

DSC07293.JPG

Ole skulle holde velkomsttale (det havde jeg bedt ham om) og så holdt han sørme en tale til mig i stedet – jeg blev overrasket, rørt og stolt på én og samme tid.

Han gav mig 12,5 gaver (selvom vi havde aftalt IKKE at give gaver udover en tur til Maldiverne i påsken 2018). Gaverne er forskellige oplevelser/ture sammen, og vi starter med at tage i Royal Arena i Oktober og se den originale opsætning af Cats fra London. Derudover var det fx. en bif-tur for 2, en brunch, et spa-ophold, en picnic osv. Turene popper automatisk ind i min kalender – Ole planlægger og arrangerer -SKØNT!

Efter forretten holdt jeg også tale for min søde mand – fortalte om da vi mødtes, og hvor meget jeg elsker og beundrer ham og hans viljestyrke til at gennemføre de mål han sætter sig. (Eller endda dem jeg sætter for ham, såsom at løbe marathon fx!)

At han lader mig bestemme (det meste), at han bakker mig op og inspirerer til at jeg læser videre, løbetræner eller lignende! At han er god til at støtte op om børnenes interesser både som taxa til og fra svøm, teater, gymnastik osv. og ikke mindst til fodbold med Sebastian.

Og så spiste vi lidt mere, og min søde mor havde kreeret et billede som samlede både kobberbrylluppet, da vi mødte hinanden (Langelandsfestival), vores hus og vores børn – så fint og kreativt.

Og sidst men ikke mindst holdt min søde veninde en smuk tale – fantastisk med venskaber der går tilbage til 9.klasse/gymnasiet!

Og så festede vi ellers. Baren åbnede og musikken spillede.

 

SONY DSC

SONY DSC

IMG_9414

Og ja – de fik os til at danse brudevals og klippede Ole´s sokker.

Der var gang i både bar og dansegulv, men vi lukkede og slukkede ved 3-tiden. Taxaerne der blev bestilt kom ikke lige, så vi måtte gå op til stationen hvor taxaholde-pladsen var og pænt vente i kø – med trætte børn og fulde folk! 😉

Vi var så heldige at ordensmagten kom forbi og fik ondt af os, og fik tilladelse til lige at smide os hjem – det var en perfekt afslutning – eller næsten afslutning, for både naboerne og Jens gik med ind og fik et glas vin eller 2 inden vi smuttede i seng ved 05-tiden – det var en fantastisk aften og nat og vi er SÅ taknemmelige for at alle der kom var med til at sætte rammerne for et uforglemmeligt kobberbryllup! 🙂

TAK!

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 svar til Kærlighedsfejring

 1. Christina siger:

  Waw det hele lyder fantastisk!

  Liked by 1 person

 2. Malene siger:

  Sikke en fantastisk fest og søde Ole er da gået All-in med de 12.5 gave ❤️
  God stil Ole 👍🏼

  Liked by 1 person

 3. Pingback: Den 1/2 gave – del 1 | morsfrikvarter.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s