Sommer i Toscana del 2

Lørdag kom familien M – de var længe ventet og blev modtaget på vejen af ungerne! De har ikke set hinanden i 2 år, men fandt hurtigt melodien!

Desværre havde de også bøvl med bookingen og den lejlighed de fik – de havde booket med balkon og den manglede ligesom bare – ikke godt! 😦
Og da huset nu blev fyldt i denne uge var der desværre ikke andre lejligheder de kunne bytte med!

Heldigvis havde vi jo den store fede terrasse, så der kunne vi alle samles. Vi havde købt ind og lavede mad til os alle – ren hygge!

De skønne unger

Malene og jeg

Ca. hver anden morgen var jeg ude at løbe -og hooooold nu op det var hårdt! Der var RET kuperet og jeg fik ondt i mit højre knæ, især når det gik stejlt opad! Men det var smukt og jeg nød det nu alligevel – altså indtil tirsdag hvor jeg måtte vende om efter 1,5 km og simpelthen holde pause indtil vi kom hjem igen – jeg skulle jo nødig gøre det hele værre!

Mandag tog begge familier på udflugt til Siena, ca. 1 times væk.

En rigtig hyggelig og stor by med en smuk katedral, et rådhus inspireret af byggestilen fra vores i København og en masse små stejle gader med alskens butikker.

Katedralen i Siena

Sienas rådhus

Pladsen omkring rådhuset

Inde i katedralen

Og os alle 9 udenfor katedralen

 

Vi sluttede dagen med en vinsmagning på søster-agriturismoen – hver mandag kunne man møde op kl. 19 til vinsmagning OG mad inkluderet. Det var en vældig smart koncept efter en lang dag i Siena, så vi var noget møre da vi kom retur til vores eget hus!

Men smukt og lækkert var der nu også på det andet sted!

Onsdag var det igen tur-dag. Denne gang kun for vores lille familie! Vi ville en tur til stranden – også selvom den lå 1,5 times kørsel væk! Celina havde endda insisteret på, at hvis vi IKKE kom til stranden, ville hun ikke med hjem til Danmark igen! 😉

Sådan en trussel kan vi jo ikke have, så vi kørte afsted mod Camaiore som ligger lidt nordvest for Lucca.

Og nøøøj – der var lækkert! Temperaturen var lige en 5 grader lavere og luften lidt køligere end hvad vi var vant til, det var skønt! Lækkert sand og vand, så her tilbragte vi hele dagen med at bade, spise, sole og shoppe til Andrea i en lille butik med et kæmpe udvalg af de skønneste festkjoler. Til Celinas store fortrydelse, for hun var for lille til at kunne passe dem. Til gengæld fik hun sit store ønske om en drage opfyldt – og pyha for det, nu ville hun gerne med retur til Dk igen! 😉

Pizza-spisning

 

Bjerge i baggrunden

Sebastian shopper gave til en måske kæreste….. (et spejl han fik indgraveret hendes navn på)

De sidste 2 dage tilbragte vi hjemme i huset. Bade, sol, mad og hygge – kan man forlange mere? Og lørdag morgen kl. 8 gik turen hjem til DK – vi kørte i et stræk med få korte pauser – og eneste forhindring vi mødte på vejen var et uheld tæt på Verona, hvor vi var 1 time om at køre 4 km! Vi landende vel hjemme på matriklen kl. 03, børnene sov og kom direkte ind og sove videre, mens vi fik tømt bilen og sat den første vask over samt indtaget en rugbrødsmad med leverpostej, inden vores egne gode senge kaldte!

Dejlig ferie!

Søndag blev mest tilbragt i sofaen med afslapning og film!

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s