Siden sidst…….

….. er der løbet meget vand i åen i det lille hjem!

Der har været så travlt med virkelig mange ting, og bloggen har bare ikke kunnet prioriteres! Ej heller mit løb som kun er blevet til i alt 10 små 5 km ture i maj og juni – ikke meget at prale af!

Og hvorfor så det om man må spørge?

Jo, fordi 2 ud af 3 børn har haft fødselsdag, der har været svømme- og fodboldstævner og afslutninger, hytteture og træningslejre – og Ole har rejst en del.

Langhårede Basse – 8 år!
Celina 11 år

Og som prikken over i´et har jeg skulle aflevere en skriftlig eksamensopgave i “Projektstrategi- og Organisation” som så også lige skulle forsvares mundtligt.

Og det var nok dette som primært gjorde jeg ikke kom afsted på løbeturene – jeg burde jo læse op og skrive opgave eller forberede mit forsvar… Ind imellem kom jeg afsted og her er det jo fantastisk at få sat tanker på plads, finde løsningen på en formulering der drillede, lave huskelister til fødselsdagsindkøb, sende invitationer, planlægge og så videre.

Opgaven blev afleveret 7. juni og d. 16 skulle jeg forsvare. Og det gik heldigvis over al forventning, og jeg fik et 12-tal! Stor stor lettelse og glæde!

Nu er jeg færdig med de obligatoriske fag og mangler 15 ECTS points som valgfag fær jeg kan skrive afslutningsopgaven. Desværre er der en lille forhindring, idét jeg ikke fik godkendt min ansøgning til faget “Det personlige lederskab” her i efteråret, og det betyder en pause på 6 mdr. Det gode er, at jeg så i år kan være tilstede for- og med familien i december måned UDEN at have en eksamensopgave hængende over hovedet!

Så pause fra studierne det næste stykke tid!

Sankt Hans fejrede vi i sommerhuset, med bål på stranden, just som jeg husker fra da jeg var barn!

IMG_8944

IMG_8960

Sankt markerede også at børnenes sommerferie starter, hvilket de har set frem til med stor glæde! Inden vores ferie går der dog lige et par uger, og imellemtiden fordrives tiden med festival (Celina), fødselsdagsfejring m overnatning med svømmepigerne (Andrea) og leg og aktiviteter i Solstrålen (Sebastian).

Vi glææææder os til de Toscanske Bjerge!!

 

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s