Auditions

I starten af marts var Andrea til audition på Østre Gasværk, hvor de søgte en pige til at spille hovedrollen i Lene Kaaberbøls fortælling: “Vildheks” som de sætter op til efteråret.

Hun havde fået en monolog hun skulle øve og så havde hun selv en sang med.

Vi kom tidligt om morgenen og mange piger var mødt op.

IMG_8438

Pigerne skulle ind holdvis og vi måtte pænt sidde udenfor og vente – hvem gad ellers ikke være en flue på væggen lige der? Jeg gad i hvert fald! 🙂

IMG_8440

Imens hyggede vi andre med kaffe og sludrede. De havde sørget godt for os og pigerne, for lidt senere kom Lene Kaaberbøl selv og alle kunne få en udgave af bogen med en hilsen i fra hende – det gjorde det personligt og rart, og alle fik noget med hjem!

IMG_8443

Andrea gik ikke videre – men det var nu nok meget naturligt da de efterfølgende sagde at de søgte en mørkhåret pige med mørke øjne – og DET kan man jo ikke ligefrem sige Andrea er!

Som voksne kan man godt sidde og undre sig over at det ikke var meldt ud på forhånd, så man kunne undgå at skuffe pigerne – så det syntes jeg faktisk var dårligt håndteret fra teatrets side! Om det var fordi de søgte enkelte andre piger skal jeg ikke kunne sige noget om, men en ærlig udmelding havde da været at foretrække!!

Andrea syntes det var en god oplevelse, og i dag er vi så på den igen!

Det er Eventyrteatrets egen audition til efterårets forestillinger som de går op til – og jeg tror faktisk hun er mere spændt i dag! Hun vil det SÅ gerne og jeg håber for hende at hun bliver valgt bare til et eller andet! Men de er 300 elever på teatret, og de skal bruge omkring 100!

IMG_8504

IMG_8505

Hvis nu hun kommer med, så vil det afgjort blive lidt nemmere at sige farvel til svømningen hvis foden fortsat driller, for så er det jo fordi hun vælger teatret frem for svømningen, og ikke fordi hun ikke kunne blive god nok til svømning igen!

IMG_8506

Nu må vi se, der er nogle uger til de får besked (21/4), og iøvrigt skal de også lige til danseaudition på søndag, hvilken også kommer med i den samlede vurdering!

Spændende spændende for den unge dame!

 

 

 

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s