Weekendtur

Den kommende weekend byder på en alene-tur for mig uden familien!

Jeg skal et smut til Oslo, for at besøge min veninde AT og hendes familie.

ostmarka

Østmarka – taget af AT

De flyttede dertil i august sidste år, da hun fik et spændende job der – og heldigvis kunne hendes mands daværende job flytte med ham; det var priviligeret og de slap for at blive adskilt i en periode med rejser frem og tilbage mellem Danmark og Norge!

oslo2

Jeg glæder mig til at se deres nye hus og omgivelser – til masser af hyggelige timer med kaffe og snak. Til tur til søen og stå på skøjter, til Oslo by med masser af hyggelys i mørket, til natur – og ja -til at være alene og savne familien!

oslo

Billede taget af AT

For det har man godt af tror jeg – både alenetid og tid til at savne!

Men selvom jeg ikke er decideret bange for at flyve har jeg alligevel altid den der frygt siddende i baghovedet: Hvad nu hvis flyet falder ned og jeg dør fra min familie? Hvad så? Det kan man da ikke? Er der så ikke vildt egoistisk at udsætte mig selv for den “fare” og at det kan gå ud over mine børn?

Det er totalt ulogisk at have det sådan – for der er immervæk større sandsynlighed for at jeg bliver udsat for et trafikuheld på vej til job en ganske almindelig morgen. Men logikken er altså ikke sådan at overdøve og jeg ved at jeg vil ånde lettet op når flyet er landet sikkert hjemme i DK.

Og så må jeg prøve at øve mig på at lade logikken tage over så længe! 🙂

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s