NY sidste dag

Søndag morgen og sidste dag! Vi skulle flyve 23.30 så vi havde god tid!

Spiste morgenmad på dineren igen, pakkede det sidste og fik så vores kufferter opbevaret på hotellet!

Det var planen at vi skulle en tur på the Metropolitan Museum of Art som ligger på den østlige side af Central Park.

MEN, det  var påskedag og Sct. Patrick Cathedral var nærmest omringet af folk som skulle til messe eller havde været det! Katedralen ligger lige ud til 5th Avenue, som i dagens anledning var helt afspærret til kl. 16.

image

Det var rigtig sjovt at se hvordan folk virkelig havde fået det pæne tøj på, og så er det åbenbart tradition at man tager skøre/flotte/sjove hatte på – lidt a la Derby-kreationer som vi kender herhjemme fra!

Easter

Et sted var der nogle som delte gratis Re-cycle hatte ud – her er dem vi fik – smukt ikke?? 🙂

Det var en skøn skøn dag med masser af sol – og vi nød at gå gennem parken igen! På de få dage siden vi var der sidst var blomster og træer sprunget endnu mere ud – det var SÅ dejligt!

image

image

image

Ved søen (den hvor Stuart Little sejler med sejlskibe og som man i øvrigt ser i mange film) måtte vi sætte os på en bænk og nyde en god Latte – tænker vi i grunden fik drukket en del kaffe! 🙂

image

Der var virkelig søndagsstemning med masser af mennesker på gå-ture med barnevognen, hunde der blev luftet og irske? folkedansere som “kæmpede”/dansede mod hinanden!

image

Museet var ganske fint – fyldt med en masse forskelligt fra forskellige tidsaldre.

Vi så flotte glasmalerier, Fabergé æg, sten fra pyramider, de gamle Grækenland osv.

Må dog indskyde at hvis man, som jeg, har været i Egypten og set de ægte pyramider og museet i Cairo, så var det her jævnt kedeligt og ikke spor imponerende! Samlingerne de har er enorme, men de favnser så samtidigt nærmest ALT – og det bliver lidt for voldsomt efter min smag – man kan jo ikke nå det hele eller at fordybe sig – så kunne man jo bruge flere uger der!

image

image

image

image

image

image

image

Således fulde af indtryk gik vi tilbage og fandt en restaurant hvor vi kunne få en sen frokost/tidlig aftensmad inden vi skulle mod lufthavnen.

Vi fik en ok italiensk 3-retters menu og et glas farvel-vin!

image

image

Turen til lufthavnen foregik ved at vi tog en bus fra Grand Central Station som kørte os direkte til Newark for den nette sum af 17$ pr. pers.

Det fungerede upåklageligt og tog en 45 minutters tid!

Vi havde lidt udfordringer ved check-in fordi vores kufferter var liiiidt for tunge – min vejede 28 kg og det tilladte var 23 kg + 5 kg i håndbagage. Og da jeg ikke havde nogen særlig håndbagage mente vi det gik lige op, men nææh nej – jeg var nødt til at pille 5 kg ud af kufferten og bære i en lækker pose i stedet! 😦 Og Mette måtte også tømme et par kg ud af kufferten og i sin rygsæk i stedet!

Vores pladser var også pludselig ændrede til nogle dårligere, men efter et par timers tovtrækkeri med personalet, fik vi de gode pladser retur og vi havde en god og fredelig tur hjem til vores søde mænd og børn som hentede os i lufthavnen!

image

image

Det har været en skøn og oplevelsesrig tur og vi er heldige at vi fik sådan en julegave – behøver vi at sige at vi glæder os til d. 24/12 i år? 😉

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s