New York dag 5

Nå, nu må jeg hellere få afsluttet NY beretningen – andre indlæg trænger sig på, men det skal jo være kronologisk synes jeg, såååå here goes!

Lørdag d. 26 var vores sidste hele dag i NY og vi havde planlagt at skulle en tur over Brooklyn Bridge. Efter en dejlig morgenmad på diner´overfor hotellet, og et besøg i Sephora efter contouring kits, tog vi en metro til Brooklyn, så vi skulle gå turen tilbage til Manhattan!

image

Vi startede selvfølgelig lige i Starbucks så vi var fully loaded og klar til gå-turen! Vejret var virkelig smukt igen og der var fyldt med mennesker på broen. Ret smart så er midten af broen lavet til gang/cykelsti hvor bilerne så kunne suse uhindret afsted på begge sider af os.

image

image

Turen var rigtig fin, men der var lidt for mange mennesker efter min smag – eller også var det bare det at de gik ALT for langsomt; tænker vi var ved at være i træning mht. at gå og gå og gå – og vi skulle jo nå at se noget mere jo!

image

image

 

image

I slutningen af broen (eller starten fra Manhatan-siden om man vil) så vi de første gadesælgere, og jeps – vi røg på den og købte caps med hjem til ungerne!

image

Vi havde planer om at skulle i Century 21, som er et stormagasin  placeret tæt på Ground Zero.

Vi skulle se om vi kunne finde en gallakjole til Celina og højhælede sko, som var hendes brændende ønske.

Om stormagasinet kan vi sige – det var stort, der var proppet med tøj (også mærker) og mennesker, OG vi fandt kjoler til både Celina og Andrea samt et par “højhælede” kilehæls-sandaler til den unge dame! Jeg fik mig et par nude højhælede – ikke noget fancy mærke eller noget, men de var ganske pæne! 🙂

image

Celina hjemme i det nye outfit

 

Planerne for resten af dagen var ikke så mange. Vi ville gerne en tur i Little Italy, SoHo og Chinatown, så vi besluttede (sjovt nok) at gå dertil.

Vi havde en bordreservation på Tao uptown til om aftenen, så vi ville gerne hjem og nå at slappe lidt af inden og dulle os lidt op til den sidste aften.

Vi gik og gik, og ville egentlig gerne finde et lille sted og få et glas vin, og vi VAR nok egentlig i Little Italy men kom til at gå lidt for langt og var pludselig i stedet i FRYGTELIGE Chinatown hvor hvert andet kvindemenneske prøvede at standse os ved at tilbyde deres “ægte” Michael Kors tasker, punge, ure osv.

Vi besluttede ret hurtigt at vi ville ud derfra, hoppede ned på den nærmeste Metrostation og skyndte os hjem! I kiosken overfor hotellet havde de 1 slags Rosévin som vi i stedet købte og tog med op på værelset – så meget for en hyggelig café, men det var nu rart nok at ligge på sengen, slappe af i fødderne og sippe lidt vino! (havde dog alligevel gået over 20.000 skridt i dag)

Da vi skulle afsted til restauranten tog vi en taxa – Mette havde ondt i ryggen og jeg i min fod, så vi var et kønt par! Da vi ankom til Tao var der ligefrem en kø udenfor, af folk som håbede at få et bord – det tegnede jo meget godt, men ak!

Vi kom ind i et meget mørkt lokale hvor der blev spillet virkelig høj “gdung gdung” rytmer. Det lignede mest en natklub og lød også sådan! Nå, men jeg blev udstyret med en bipper som ville give signal når vores bord var klart – jeg gik lige op og checkede om lydniveauet var ligeså skrækkeligt ovenpå hvor der var borde – og det var lidt lavere men ikke meget ifht. nedenunder. Da jeg kom tilbage havde Mette overhørt nogen stå at tale om at nu havde de ventet på deres bord i 35 minutter – og så tog vi en hurtig beslutning – DET gad vi sq ikke!! Larm, og støj – der var virkelig varmt – så nej tak!!

Vi afleverede bipperen og tog en taxa retur til hvor vi boede, gik ind på en restaurant der, fortrød og gik ud igen – og endte på en lille sushibar overfor vores eget hotel!

Her var der stille og roligt – vi kunne se at mutter stod og lavede sushien – det var lige noget vi kunne bruge!image

image

image

Se, det var en lækker sushi med god øl til og en fin afslutningsaften!!

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s