New York dag 4

Fredag var endnu en tidlig dag, for i dag skulle der shoppes igennem!

Vi havde bestilt plads i en bus som kørte os til www.woodbury.com , en times kørsel fra NY. En starbucks i hånden, så var vi klar og bussen blev hurtigt fyldt de 3 steder den samlede op!

Dagen var lidt overskyet og de havde lovet regn – ergo det perfekte vejr at droppe sightseeing og shoppe løs!

Velankommet skulle man sørge få at få et rabat-kupon hæfte – det er de altså meget begejstrede for derovre; kuponer her, der og allevegne!

Woodbury er som en lille by, med diverse mærke-butikker liggende side om side på små gader – ligesom en lille gågade i en by.  Mange mennesker rendte rundt med kufferter og vi skulle snart erfare hvorfor det nu var smart – for det var altså ikke fordi alle havde købt nye kufferter, de var medbragt hjemmefra!

Disney butikken

Nå, men vi havde jo en mission om gaver til vores børn og jeg er ret begejstret for GAP til Sebastian, så der købte jeg noget til ham (udover de der Pokemon ting jeg havde købt i Nintendo-butikken dagen før!). Jeg brugte nok flest penge i Tommy Hilfiger butikken, da jeg både købte en trøje til Ole, tøj til Celina og Andrea og ikke mindst 1 forårsjakke og en bluse til mig selv.

Shuttlebussen

2 par Levi´s (35$ parret) blev det også til, et ur til Amalie i konfirmationsgave, lidt make-up fra BareMinerals til Andrea og nogle solbriller til mig selv. Desværre fandt jeg nogle virkelig lækre solbriller fra Bvlgari til 180 $ (nedsat fra 450$ ¨ 3000 kr). Desværre fordi jeg efter købte opdagede flere ridser i dem og måtte returnere dem; de havde ikke flere på lager! 😦

I stedet fik jeg nogle billige fra Guess – så må de holde det de kan! 🙂

 

Og for at vende tilbage til det med kufferterne, ja så brugte folk jo dem til at transportere deres indkøb rundt i, for vogne eller opbevaringsskabe havde de ikke noget af, så vi slæbte rundt på alle vores poser og pakker!

Frokosten blev hurtigt indtaget; der var ikke mange pauser og vi var helt stressede da vi skulle nå bussen tilbage til NY kl. 18.30 – vi manglede jo mange butikker! Men sådan er det jo og vi havde en rigtig god dag!

Udsigt på vej hjem

Vel “hjemme” igen gik vi ud og købte et par øl og en lækker salat som vi indtog med benene oppe på vores seng – liiiidt småtrætte var vi da!! 🙂

image

image

image

image

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s