Ældstearvingen fyldte 11 år

I lørdags var det Andrea´s 11 års fødselsdag!

Og hun glædede sig, og sov spændt i sin egen seng – for en gangs skyld! (Jep, den foretrukne model er på en madras ved siden af vores seng – hun er tryghedsnarkoman med stort T!)

image

Så vækkede vores skøn-sang hende 🙂

Men hold nu op hvor er det dejligt med en fødselsdag på en fri-dag – alle burde have fri på deres fødeselsdag så man har god tid om morgenen til morgenbord og hygge – og sove bare lidt længere!

Vi havde selvfølgelig lavet et lækkert morgenbord med æg og bacon som er blandt den unge dames favoritter. Dertil en behørig mængde gaver – også fra lillebror- og søster som de selv havde købt (dvs. jeg havde nu købt fra Sebastian – han vil gerne give noget, men gider ikke bruge tid på det! 😉 )

image

Og for at vende tilbage til det med sengen og favorit-stedet hos os, så havde hun selv ønsket sig en ny seng / ny-indretning af sit værelse, så det ønske imødekom vi.

Lidt tøj, et regn-cover til skoletasken og en rubics-cube fik hun også!

image

Resten af dagen gik med forberedelser til søndagens fødselsdagsbrunch for familie og venner – og så det tidligere omtalte klubmesterskab.

Søndag kom gæsterne så og Andrea havde en dejlig dag – og det nye hit med en Rubics cube skulle selvfølgelig føres helt ud i kage-temaet – så jeg stod lørdag aften fra 20.30 til 22.30 og lavede kagerne. Jeg er ikke særlig tilfreds med resultatet – men set i lyset af den pressede tid/tidspunkt på dagen EFTER et stævne, måtte jeg leve med det! Og så er jeg den erfaring rigere til næste gang!

 

image

image

Lysene skal pustes ud

 

image

Citron-marengs lagkage

 

 

image

Kagen Andrea selv havde lavet til klassen fredag!

Andrea havde en dejlig dag- og vi fortsætter så fejringen næste weekend for klassens piger og et par svømmeveninder – og SÅ er det vist også slut med fejring for i år! 🙂

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s