Teenager i familien

D. 14 November kunne vi fejre at det er 13 år siden Andrea kom til verden som skudt ud af en kanon, og kun pr. ren refleks nåede at blive grebet af jordemoderen!

Det føles både som en evighed siden – og så alligevel lidt som var det i går, at vi blev beriget med et lille perfekt menneske, som vi kunne kalde vores!

Og nu er hun blevet teenager med alt hvad det indebærer. Der er ikke langt fra grin til gråd og der er behov for at smide sig under sin dyne når verden er imod en.

Dette præsterede den unge dame også på sin fødselsdagsmorgen, da gaven fra os – frit valg af en ny cykel – ikke var den ønskede gave. Næh nej – for det hun ønskede sig allermest i hele verden var et polaroid kamera (som hun iøvrigt ville få fra mormor/morfar og moster når vi senere på ugen skulle fejre hende). Skuffelsen rasede i hende og var svær at skjule. Selv de meget betænksomme gaver fra hendes søskende blev ikke værdsat lige i det øjeblik, hvilket de jo havde lidt svært ved at forstå!

Hormonerne raser og følelserne er svære at styre.

Den smukke dag blev dog bedre som den gik.

De smukke kager til klassen vakte glæde og beundring.

Og aftenen endte dog hyggeligt, da damens ønske om en tur på Bones blev imødekommet – hvad gnaveben dog ikke kan gøre for en kød-elskende teen-tøs.

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s