Farvel 2016 – og velkommen 2017!

Når et nyt år nærmer sig er det altid sundt at se tilbage på året der er gået – mindes både det gode og det knap så gode.

2016 startede med et farvel for mit vedkommende! Efter 15 år i Cikaderne havde jeg besluttet at stoppe – koret skulle have ny dirigent og jeg skulle begynde på en ny uddannelse til Projektleder på DTU – og da det var aftenundervisning kunne jeg ikke rigtig se at der også var plads til at jeg kunne synge 1 gang om ugen.

Men vi sluttede på toppen – og fik indspillet en række fantastiske numre – en værdig afsked, men også svært efter al den tid og hjerteblod jeg havde lagt i det!

img_5575
I februar var på på den årlige skiferie i Wagrain, sammen med Tåstrup-banden og ny-tilkommerne Lotte, Michael og Magnus! En fantastisk ferie – og Fam Olsen fik så megen smag for det, at de skal skal med igen i 2017 – og det er jo lige om lidt og vi glæder os alle!

image

Så blev det marts – og her indløste jeg min fantastiske julegave fra manden – 1 uge i New York med Mette – det var en vidunderlig tur med masser af km i benene, sightseeing, samvær og lækker mad! Det gør jeg gerne igen!

image

April bød på audition i Eventyrteatret for Andrea, men hun kom desværre ikke med i forestillingen. Foden drillede stadig og hun fik den første blokade af i alt 3 – den hjalp men det blev stadig ikke godt og først her i efteråret fandt vi ud af at hun er platfodet – hvilket 30% af befolkningen er – men meget få personer får smerter pga. dette. Nu træner hun foden og skal have indlæg, og dette burde så kunne afhjælpe hende!

I maj fejrede vi 2 af de 3 skønne børn – først Sebastian:

img_6445

og siden Celina.

image image

Maj var også af stor betydning for mig – dagen før Celinas fødselsdag, blev jeg opereret i min ankel. Den ankel jeg havde forstuvet i oktober 2015 skulle endelig fikses. Lægen var ikke overbevist om hvor slemt det var og om det ikke ville gå i sig selv, men da han først fik åbnet, kunne han konstatere, at jeg havde masser af undermineret brusk, mus (løs brusk) og kraftig inflammation. Ikke så underligt jeg havde ondt og ikke følte fremgang!

image

Det betød 7 uger på krykker og en sygemelding – og det var sq hårdt! Hårdt at man ikke bare lige kan gøre alt det man plejer og i det tempo man er vant til! Altså det tog jo noget nær 1/2 time at lukke kaninerne på græs – hvor jeg kørte rundt på en saddelstol. Den brugte jeg også til tøjophængning og alt muligt andet – den var guld værd!

image

Plusset med sygemeldingen var, at jeg havde god tid til at skrive min eksamenopgave i “Projektledelse – Metoder og værktøjer” – og d. 13 juni kunne jeg tage til eksamen (lidt besværligt på krykker) og forsvare opgaven – og jeg fik sq 12!!

Så var det sommerferietid – jeg blev løsladt fra krykkerne dagen inden vi tog afsted – og nød min frihed! Turen gik til det skønne Toscana og Rom og vi nød det i fulde drag.

image

 

image

Men men – hjemme igen kunne jeg jo godt se at 7 uger på krykker efterfulgt af 3 ugers ferie havde sat sine spor og vægten var øget med 4 kg. Og motion havde jeg ikke kunnet dyrke i næsten 1 år, så NU skulle det være slut!

Jeg tilmeldte mig en MK Bootcamp og startede et 9 ugers forløb. Ændrede kostvaner, og motion betød et minus på 8 kg efter de 9 uger – og det holder jeg stadig på trods af jul, æbleskiver, vin og god mad!

Jeg løber primært og tænker jeg gerne vil prøve at deltage i et lidt længere løb i det nye år, men skal lige se hvad foden kan holde til. Jeg kan gå i de høje hæle igen, men jeg er ikke helt smertefri og foden er lidt stiv i det, så jeg passer på og nøjes med de 5-6 km indtil videre!

I efterårsferien tog vi til Warszawa og besøgte Andrea´s veninde Marta. Vi havde 5 skønne dage – dejligt med lidt storby-ferie!

img_7689

I september var der blevet annonceret stor fyringsrunde på Novo og da den blev gennemført 2. november var jeg blandt de heldige som blev tilbage. Det betød dog at min afdeling lukkede og jeg blev flyttet, fik nye kollegaer, ny chef osv.

Jeg er selvfølgelig glad for at blive og ser frem til at lære nye ting, men det har ikke været noget rart efterår. At miste kollegaer på den måde er bare ikke fedt, og jeg håber virkelig at de alle finder det helt rigtige job i 2017!

Afslutningen på 2016 bød også på aflevering af en ny eksamensopgave – dennegang i “Kommunikation og team-relationer” – og jeg skrev selvfølgelig om organisationsændringen. Den skal forsvares d. 25. januar – det bliver spændende. Jeg er dog ikke overbevist om at det kommer til at gå ligeså godt som det første fag, men nu må vi se!

Ole har også gået i skole – AVT Business school og er færdig med det for dennegang. Han har også haft masser af opgaver undervejs, som liiige skulle klares mellem alle rejserne med arbejdet. Og rejseaktiviteter kommer der masser af også i 2017 for hans vedkommende, bl.a. Edinburgh, Dubai, Toronto og Rotterdam, så der bliver nok at se til!

Ungernes sportsaktiviteter er IKKE blvet færre, tværtimod! Andrea svømmer stadig og så starter en ny omgang på Eventyrteatret her i januar!

Celina svømmer 2 x om ugen og er begyndt til springgymnastik 1x.

Og Basse er blevet en Delfinsvømmer og svømmer også 2x om ugen + fodbold 1-2 gange.

Så der er nok at se til og vi keder os ikke!

I 2017 ser Ole og jeg frem til at kunne fejre kobberbyllup i juli og håber også på en lille weekend-rejse eller 2 sammen uden unger hvis mormor og morfar kan passe!

Mit næste fag på uddannelsen starter i slut januar, så til sommer er jeg færdig med de grundlæggende fag og er så halvvejs!

Vi håber at få set lidt mere til venner og familie i 2017 – det er i hvert fald ikke manglende vilje fra vores side- måske kun lidt tid! 🙂

Med ønsket om et festligt og fornøjeligt Nytår og et lykkebringede 2017 til Jer alle –

Kh. Ole og Dorthe

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s