Svømme-sæsonafslutning

I går var der Sprintmesterskab i svømmeklubben.

Andrea er stadig skadet og stillede ikke op, men Celina skulle svømme 50 fri, 50 ryg og 100 medley. Det gik ok med en PR i 50 ryg, men desværre en disq i 100 medley som var første gang hun svømmede. Ærgerligt, men hun var godt klar over at vendingen fra ryg til bryst var forkert! Nu må vi se om hun fortsætter næste sæson, for det der stævne noget er ikke lige hende, og hvis kammeraterne rykker op og hun ikke gør, ja så er det nok slut for hende, så vil hun ikke mere, og det er helt ok!

image

Efter stævnet var der afsluttende fest, med uddeling af nåle og pokaler.

Vi skulle have mad og kage med til fælles-bord og vi var omkring 200 mennesker!

Celina ville gerne bage kagen selv, og da jeg var næsten løbet tør for fondant og ikke kunne lave en svømmebassins-kage, blev jeg inspireret af at jeg i ugens løb havde rådgivet en Net-mødregruppe pige om hvordan man kunne lave en urtehave-kage. DET syntes pigerne lød sjovt, så det ville de gerne!

Celina bagte selv kagen – en chokolade-drømmekage!

I fællesskab lavede ungerne derefter pynten – jordbær, kartofler, salathoveder, gulerødder og ærter – det hyggede de sig med!

image

image

 

image

image

Pigerne var meget stolte over deres kage, og det kan jeg godt forstå. for det var super godt klaret af dem – vi kom lidt mere pynt på i form af nogle vingummi-slanger som var regnorme! Og kagen blev spist, rub og stub!

Da der blev uddelt nåle fik begge piger sørme en!

Celina fik en talentnål og set i lyset af at hun har haft det så svært med at stille op til stævner, var det en stor overraskelse og hun (og vi) var meget stolte!

image

Andrea har ikke svømmet rigtig siden december pga. en skade i foden – det betyder også at hun ikke har deltaget i stævner siden november, så derfor var vi heller ikke lige klar over at hun også skulle have en nål – hun fik en bronzenål med sløjfe og var også meget stolt og glad!

image

Festen sluttede ved 22.30-tiden og det var en flok trætte børn og forældre der drog hjem efter en dejlig dag og aften!

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s