Ego-trip

Der tælles ned!

Mandag aften skal julegaven fra manden min indfries! 🙂

En tur til New York med veninde Mette – 1 uge uden mænd og børn – skræmmende og fantastisk på én gang!

Jeg rejser normalt ikke uden min famile – det er faktisk kun sket 1 gang efter jeg har fået børn! I 2012 tilbragte jeg en forlænget  weekend i Manchester/Birmingham hvor jeg deltog i en kagemesse – og det var rent ud sagt forfærdeligt!

Messen levede ikke op til forventningerne og var overstået på 1 dag, hvilket efterlod mig med masser af tid – alene- i Manchester. Gal jeg følte  mig ensom!

(Men kagerne var flotte!)IMG_0921

IMG_0913

IMG_0914

Ville ønske jeg havde formået at være cool og hip og nyde at sidde og glane i en uendelighed på en café, spise middag på restaurant i ensom majestæt, shoppe og ja bare være. Men nej, jeg stor-savnede familien og tudede og ville bare hjem  – men nej, billetten kunne ikke laves om! 😦

Til gengæld brugte jeg så glad og gerne 3 timer i en bil for at besøge nyfødte Mille og hendes forældre – og det var også dejligt og hyggeligt – og jeg fik slået tiden ihjel på fornuftig vis!

Se, lille Emilie:

IMG_0929

Og storesøster Cille:

IMG_0930

Nå, men på mandag bliver det anderledes!!! 🙂

Jeg skal ikke alene afsted, børnene er blevet større (og jeg ældre) og jeg sætter nok mere pris på ensomhed end dengang – altså voksen ensomheds-tid på den fede måde, hvor der er tid til en kaffelatte, boglæsning, sightseeing, shopping og ikke mindst diverse restaurants besøg hvor maden kan være i fokus!

Empire-State-Building-view-1170x1754

statue

360_wtc_memorial_0906

Jeg glæder mig til at spamme Jer med billeder og beskrivelser!

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 svar til Ego-trip

  1. Malrne siger:

    Jeg er så glad på dine vegne Dorthe og glæder mig til at blive spammet til 😊🗽🏙🌆

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s