Vinterferie, del 2

Efter vores lidt kaotiske start, blev det søndag og tid til at ungerne skulle på skiskole.

Jeg havde bestil 4 x 4 timer til dem; fra 10-12 og 13-15 i 4 dage, hvor vi så skulle mødes med dem til frokost, høre hvordan det gik og være sammen!

Vi skulle med G-link over til et andet bjerg – en smule grænseoverskridende med sådan en 130 personers kæmpelift kørende på en tyk stålwire med maaaange meter ned til bunden – uff!

G-link

image

En uendelig stor mængde børn var samlet og skulle så fordeles på hold af ca. 10 efter kvalifikationer. Det betød at de hver især skulle køre slalom et lille stykke ned og lærerne stod så og vurderede kompetencer og alder,  og placerede dem herefter på hold.

Helt uden at have planlagt det, var vi mange familier fra børnenes skole, samlet i Wagrain – og det betød at de kom på hold med flere de kendte!

Andrea og Celina var på et hold hvor de var 5 fra skolen ud af 10 – mens Sebastian kom på et hold alene – men han var ligeglad! (I stedet blev han heeelt forgabt i skilærer Nanna, som han hele tiden ville køre bagefter! 😉 )

Sebastian med lærer Nanna forrest

Sebastian med lærer Nanna forrest

 

 

Andrea og Celina´s hold

Andrea og Celina´s hold

Undervisningen gik godt, selvom de syntes det var lidt kedeligt ind imellem – især Celina “havde ondt i maven” på dag 2 og skippede derfor undervisningen om formiddagen!

I stedet nød hun nogle timers sol med mig på en restaurant – og det var 16 grader varmt hvilket vi nød, men dog med det minus at sneen blev godt kørt op i løbet af dagen, men dejligt var det!

image

Efter frokost blev Celina sendt afsted med de andre – og vi tog op for at mødes med flere forældre fra Andrea- og Celinas klasser til lidt at drikke og sol-nydning….

Ole og 2 fædre fra Andrea´s klasse

Ole og 2 fædre fra Andrea´s klasse

En mor (fra A´s klasse) og jeg

En mor (fra A´s klasse) og jeg

Tirsdag stod Ole og jeg alene på ski mens ungerne var på ski-skole, og vi fik løbet en hel del, det var dejligt!

Om aftenen hyggede vi alle sammen. Dumme-hatten skulle uddeles under Vorspeise, og så var der ellers snak og hygge – ungerne ved deres eget bord og de voksne ved deres.

Aftenerne blev sjældent lange -trætte var vi efter mange timer i den friske luft 🙂

Sidste del kommer snarest! 

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s