Weekend…. og svømning

Weekenden kom og forsvandt med stormskridt – wuussj – og væk var den!

Normalt er vores weekender knap så afslappende med svømning 7.45 lørdag morgen for Celina og fodbold for Sebastian 8.10 – så sove længe kender vi ikke rigtig til! Og søndag morgen er det Andrea der har svømmetræning kl. 8.

I denne weekend var verden dog lidt anderledes, for der var Sponsorstævne i svømmeklubben – http://www.gtiswim.dk –  lørdag kl. 15, og Sebastians fodbold var rykket helt frem til kl. 9 – så lidt længe kunne vi da sove efter en stille fredag aften med lækker sushi, Disney og X-factor!

image

Efter fodbold lørdag morgen skulle Sebastian til fødselsdag hos Laurits fra klassen til kl. 14. Og Celina skulle til fødselsdag (i svømmehallen i 3 timer) hos 2 piger fra klassen og kl. 15 skulle pigerne og jeg være klar i Greve svømmehal til Sponsorstævne!

Et sponsorstævne går ud på, at alle skal svømme så langt de kan på 1 time. Man skal selv skaffe sine sponsorer og man kan så sponsorere enten ved at give et beløb pr. svømmet meter eller et beløb man selv har fastsat. Halvdelen af sponsorkronerne går til klubbens aktiviteter og resten til svømmeren på en pointkonto, som så kan bruges på klubtøj, deltagelse i træningslejr mv.

Sidste år svømmede Andrea knap 3 km på 1 time!!

I år skulle Celina også være med for første gang; og vi var spændte på hvor langt hun kunne svømme på 1 time – især efter 3 timer i svømmehallen med klassen tidligere på dagen!

image

Andrea kom kun til at svømme ganske lidt, for hun er skadet. Det har hun været i 2 mdr. og det er ganske frustrerende. Hun har en bone-bruise i sin venstre fod og en stor væskeansamling i fodleddet. Det går dog så småt fremad og hun må nu træne 2×20  minutter om ugen – hvis hun kan holde til det!

Men begge piger klarede det super fint! Andrea svømmede 800 m på 15-20 minutter med en Pullbuyo mellem benene for ikke at belaste den skadede fod, og Celina svømmede hele 2200 m! Godt klaret!

image

Søndagen bød  på afslapning….. hvis man lige ser bort fra at kaninerne skulle have rene bure, tagboksen graves ud fra skuret og sættes på bilen, ski, tøj og diverse blev pillet ned fra loftet og så skulle der ellers pakkes så meget som muligt inden skiferien! Og ja, selvfølgelig måtte vi lige en tur i Copenhagen Outlet Center efter nyt ski-undertøj og andet til Sebastian som er vokset 2 størrelser siden sidste år og altså ikke kunne passe tøjet længere! 🙂

Nu glæder vi os til forhåbentlig snart at have denne udsigt:

image

image

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s