Videreuddannelse

Så skal jeg til det igen!

Læse mere og udvide min horisont og mine kompetencer.

Første februar begynder jeg på en diplomuddannelse som Projektleder på DTU, hvor jeg skal tage det første obligatoriske fag:  “Projektledelse – metoder og værktøjer”

Hovedindholdet er:

 • Projektorganisering
 • Projektledelse som tværfaglig arbejdsform
 •  Projekttyper og –modeller
 • Projektetablering, -planlægning, -estimering, -styring, -evaluering og –opfølgning
 • Projektøkonomi og interessentanalyser
 • Projektevalueringsformer og -metoder

image

Litteraturen er ankommet og jeg håber jeg kan nå at læse en masse af det inden kurset går i gang.

På Novo har vi en uddannelsespulje hvor man 2 gange årlig kan søge videreuddannelse og det er gennem denne jeg har fået det bevilget. Det betyder at puljen går ind og dækker samtlige udgifter – også lønrefusion til min afdeling såfremt kurset er indenfor alm. arbejdstid. Det er en dejlig mulighed at få og jeg er glad for at jeg fik det bevilget – det bliver spændende at se hvad det hele er for noget!

Sæt igang! 🙂

 

 

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Videreuddannelse

 1. moriudlandet siger:

  Ih, hvor er det spændende! Og sikke et fedt tilbud fra din arbejdsplads. Her i Ørkenstaten drømmer min chef (rektoren) også om at jeg tager en certificering – men jeg skal da selv betale det, naturligvis 😀

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s