Tøsetur til Creative Space

I lørdags var der dømt tøsetur!

Jeg havde lovet pigerne en pige-hygge dag, og havde bestilt tid hos Creative Space på Gl. Kongevej. Moster var desuden inviteret, så hende samlede vi op på vej derind!

Konceptet er, at man har 2 timer til at male og dekorere på et stykke selv-valgt keramik, som så efterfølgende bliver brændt og kan afhentes en uge senere. Omgivelserne er Café-agtige og man kan selvfølgelig købe diverse drikke som på en “rigtig” café.

Først skal man jo beslutte HVAD man vil dekorere – og det i sig selv er svært nok, for vil man have en lille skål, stort fad, krukke, the-kande eller noget tredje?
Dernæst HVAD rækker ens evner lige til? Og KAN man i det hele taget det man har tænkt sig? Eller værre endnu – er man helt idéforladt og aner ikke hvad man skal?

Og så er der jo også lige det med, at det man maler får en liiiiidt anden nuance når det bliver brændt – eller i hvert fald træder tydeligere igennem, så man skal også formå at male jævnt – hvis man altså vil have et ensartet resultat.

Det endte med at pigerne hver især valgte en 2-i-1 løsning, nemlig en stor thekop med en dertil passende the-kande placeret ovenpå. Ren egoist løsning, men virkelig sød idé.

Moster valgte en skål og jeg valgte en sammensat række af 3 skåle – intet mindre jo! 😉

Og man kan roligt sige at tiden fløj afsted og vi sagtens kunne have brugt mere tid derinde til at pusse-nusse dekorere og gøre fint færdigt. Vi blev lidt pressede, men kom alle i mål, heldigvis.

Nu kan vi bare vente spændt på det færdige resultat og se om det lever op til forventningerne – vi glæder os!

Bagefter stod den på frokost på en Café og så lidt shopping i Frederiksberg Centeret – det var en dejlig dag!

 

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s