Studiestart

Så er ferien forbi, og skolen startet igen!

I dag har jeg været i skole i det næste fag i min Projektleder uddannelse – “Kommunikation og team-relationer”.

image

 

Bortset fra at jeg kom 10 minutter for sent pga. ualmindelig meget vejarbejde fra Folehaven og ind til Scandic Hotel i Sydhavnen, var det en rigtig god og spændende dag, hvor tiden fløj afsted!!

Vi skulle lære hinanden at kende (nogle kendte hinanden fra tidligere) og det betød en masse øvelser. Det var rigtig sjovt og lærerigt!

Fx. skulle vi lave en øvelse hvor vi i hold på 3 skulle sætte os med 1 placeret forrest med ryggen til og de 2 andre bagved. Så skulle de 2 have en dialog om personen foran, og gætte sig frem til hvem den person var. Altså fx. profession, alder, civil status, børn/ikke børn, bopæl – hvor og hvad, transportmiddel, fritidsinteresser mv.

Frokostpause

Frokostpause

HOLD NU OP hvor kan man gætte forkert hvis man først er ude i noget forkert! Og hvor har man egentlig mange “fordomme” forbundet med de prædikater man putter på folk.

Altså hvis man tror at en person er gift og har børn, ja så kører de i en familievenlig bil, måske bor i hus/rækkehus, dyrker familievenlig sport osv.

Hvis man derimod er single bor man i lejlighed i byen, går meget på café, dyrker sin karriere og cykler.

De andre vurderede mig til det sidstnævnte – dog var jeg gift men havde fravalgt børn, og måske havde vi et rækkehus ! 🙂

 

Vi havde også en række andre øvelser som skulle lære os om team-samarbejde, selv-ledende grupper og ikke mindst hvordan man som leder kan hjælpe hvis disse teams ikke fungerer. Det meste handler om at skabe tillid i teamet før der kan skabes resultater.

Næste undervisnings gang er om 2 uger – det bliver spændende!

 

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s