En krykhusars besværligheder

Ak ja. Næsten 2 uger siden operationen allerede!

Og jeg må sige at det jo går godt og man lærer at sno sig. Tingene tager længere tid, men jeg kan klare det meste af det jeg plejer…. minus græsslåning fx.

Hjemme kører jeg mest rundt på en saddel-stol jeg har lånt på arbejdet. Og DEN er jeg bare glad for! Hvis jeg skulle gå på krykkerne hele tiden ville mine hænder blive fuldstændig smadrede.

Men jeg klarer den.

Vasketøj fx. Der kører jeg på stolen mens jeg trækker vasketøjskurven efter mig, hen over fliserne og ud til tøjstativet. Og så sidder jeg dér og hænger tøj op. Og tager det ned igen.

image

Bad foregår siddende på en stol – nåja det er vel også ok.

Ligesom madlavning er siddende og kørende rundt.

Jeg kan ikke bare lige komme når ungerne råber – og det er nok meget godt at de så lærer at komme til mig i stedet for 🙂

Men ting tager tid og det kan være frustrerende, men man vænner sig til det.

Jeg glæder mig dog til at jeg kan begynde at gå igen – jeg er spændt på hvordan der bliver og om jeg bare kan sådan gå fra 0-100 når lægen har set mig? Nok næppe, men man ved jo aldrig?

Fra i morgen må jeg begynde genoptræning – cykle på motionscykel uden belastning for at få gang i leddet! Så min søde far kom forbi med min mors cykel i går aftes -tak for det far! 🙂

Ellers er jeg god til at net-shoppe! Har bl.a. købt stolper til gyngestativ hos Bygma, bestilt pool-kit hos Harald-Nyborg, købt en WD My Passport wireless extern harddisk, handlet nogle gange hos Nemlig.com, købt Vignette til Østrig til sommerferien, bestilt færgebillet til selvsamme og ja meget andet! Herligt ikke??

Og ellers er jeg blevet glad for at se “White Collar” på Netflix – tiden skal jo gå, ikke?

Hav en dejlig dag – mere shopping venter! 🙂

 

 

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s