Begyndelsen

At begynde noget nyt er altid af særlig betydning!

At sidde med muligheden for helt og aldeles at bestemme hvordan noget skal se ud og formes, kan virke uoverskueligt fordi der er så uendelig mange muligheder.

Er dette den rigtige måde? Ser det pænt ud? Er det interessant? Giver det mening? Der er så mange spændende ting som foregår lige derude i den virkelige verden – så skal man vel skrive om det?

For jeg mener, hvem synes lige at MIT liv er det mest interessante i verden og gider bruge deres sparsommelige tid på at læse det?

På den anden side skal og vil jeg ikke skrive om noget for at please andre – denne Blog er for mig og dem der gider læse med – MIT frikvarter – og handler om mig, min familie og hvad jeg ellers synes om, tænker, føler, observerer, udfordres af og med, længes efter og meget mere.

Jeg håber I vil tage godt imod den, finde den interessant og hyggelig, og hvis ikke er det helt ok –  for den er stadig skrevet for min egen skyld (og så lidt for mine børns så de om nogle år måske kan bruge den til at genopfriske minder fra barndommen og måske få et bredere billede af hvem deres mor er! 🙂 )

Velkommen til!!

Om Dorthe

Årgang 1972, mor til 3 skønne børn og gift med Ole.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til Begyndelsen

 1. moriudlandet siger:

  Hej min sødeste Dorthe!
  Jeg har først nu fået tid til at se din fine blog 🙂
  Jeg har tilmeldt mig din blog, så jeg nu modtager dem i min “reader” eller “læser” på dansk 🙂
  Glæder mig til at følge dig!
  KNUS fra mig

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s